Нові цікаві серіали, які варто переглянути. Топ-8


Підбірка серіалів для любителів голубого екрана чи просто тих, хто вирішив провести декілька тижнів, а може і місяців, за сучасними фільмами. Під них ви не лише цікаво проведете час, а зможете дечого повчитися.


Світ дикого заходу

2016 р
Футуристичний розважальний парк, у якому розгортаються події, орієнтований на багатих клієнтів – шукачів гарячих реалістичних відчуттів, для яких жорстокість – це розваги. Втілювати фантазії у життя допомагають роботи з надсучасними технологіями, які кожен день проживають за одним і тим же сценарієм з минулих часів.  Але одного дня парк виходить з ладу і роботи стають підконтрольні самі собі і беруть під контроль своїх творців.


Міліарди

2016 р - новий сезон у процесі зйомок
Події серіалу відбуваються у сучасному світі.
Боббі Аксельрод, головний герой серіалу, в житті опинився у потрібному місці і в потрібний час, що зробило його зі звичайного голодранця мультимільярдером. Він очолює компанію, де працюють одні міліонери, які є майстрами своєї справи і знають як і на чому заробити гроші. Єдиною перешкодою в житті Боббі виступає прокурор Чак Роадс, дружина якого відіграє одну з ключових ролів у компанії Аксельрода. Чак усіма способами намагається насолити компанії, проте Боббі завжди на декілька кроків його випереджує. Але дещо прокурору Роадс  таки вдається, хоча і дуже великою ціною….


 Табу

2017 р - новий сезон у процесі зйомок
Головний герой авантюрист Джеймс Кезайя Ділейні  після 10 років, проведених в Африці, повертається в Лондон, де його всі давно вже вважали мертвим.
Життя а Африці змінило його і зробило дивакуватим – Джеймс говорить з духами, шаманить і, як і до поїздки пристрасно кохає свою сестру.
Ділейні починає все з нуля і будує свою власну імперію доставки. зіштовхує лобами уряд Англії і керівництво Ост-Індської компанії і пускається в небезпечну гру, щоб побудувати свою власну торговельну імперію.


 В пустині смерті 

2015 р - новий сезон у процесі зйомок
Події розгортаються в утопічному майбутньому, де земля поділена між сімома баронами, а за її кордонами панує жорстокість і хаос.
Головний герой, воїн на ім'я Санні, присвятив життя бойовому мистецтву, якому примусово навчений ще з дитинства. Він не знає нічого, крім холоднокровного вбивства, захисту свого барона і його земель.
Але у його світосприйнятті і житті все помінялось після появи юного беззахисного хлопця з надзвичайними силами, які несуть смерть.

5.  Влада в нічному місті

2014 р – новий сезон у процесі зйомок
Друзі дитинства з неблагополучного району Томмі Іган і Джеймс Сейнт-Патрік на прізвисько «Призрак» вибилися у люди і відкрили свій власний нічний клуб, який користується неабиякою популярністю в Нью-Йорку. Але клуб працює лише для прикриття колосальних грошей з великого «темного» бізнесу. Для Джеймса цей клуб – дорога з кримінального життя до власного чистого бізнесу, тому він планує кинути наркобізнес і спокійно жити з сімєю. 
Але перед тим потрібно вирішити всі справи і замести сліди від «Призрака», яким сильно зацікавилась поліція і його перша любов Анжела - прокурор, якій доручили цю справу. 
  

     Люцифер

2014 р - новий сезон у процесі зйомок
Король демонів, володар пекла, прогнаний син Бага Люцифер залишає пекло і поселяється на в Лос-Аннджелес, де живе серед звичайних смертних людей. І навіть знаходить собі роботу помічником детектива у розслідуванні вбивств у місцевому поліцейському управлінні. 
Але навіть у диявола виникають на землі проблеми.  Безсмертний Люцифер Морнінгстар уже не безсмертний, а небесні створіння його батька і тут його знаходять і всіляко намагаються повернути у пекло. 

Вікінги

2013 р - новий сезон у процесі зйомок
Молодий вікінг Рагнара Лотброка разом зі сімєю ведуть фермерсто. Проте йому не дають спокою думки про відкриття нових земель. Тому він збирає невелику команду однодумців і вирушає в океан їх на пошуки. І знаходить. Першими жертвами варварів стали ченці, одного з яких Рагнар взяв у полон. Саме він і став вірним другом ватажку вікінгів, навчив його мови і розповів про десятки найбагатших земель.
Відкриття нових земель оживило у племені вікінгів ще більшу жорстокість та безпощадність. Напади варварів на християн, полони людей, грабежі і жорстокі вбивства під супроводом  Рагнара Лотброка, безстрашного вікінга, прямого нащадка Одіна, бога війни і воїнів, ввійшли у смак вікінгам. Але у кожному племені є зрадник, а будь-якому успіху знайдеться заздрісник. 


Готем

2014 р - новий сезон у процесі зйомок
Вбивство подружжя Томаса і Марти Вейн, членів одних із найбільш багатих і впливових людей у Готемі, відбулося на очах у їхнього сина Брюса. Допомогти осиротілому  хлопчику викликався детектив Джеймс Гордон, який подружився з Вейном і пообіцяв знайти вбивцю його батьків. Але справа виявилася занадто заплутаною і затягнулась на роки. У пошуках вбивці Вейнів доводиться через багато чого пройти, де приємного мало, як в особистому житті, так і в роботі.
Під клопотанням дворецького Альфреда юний Брюс Вейн дорослішає, вчиться захищати себе, заводить нові знайомства і не залишає думку відімстити за смерть батьків, через що стає на шлях Темного лицаря — захисника Готема. 


Коментарі

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Як заробити гроші на опитуваннях без жодних вкладень

Как заработать деньги на опросах без вложений