Як заробити гроші на опитуваннях без жодних вкладень


Жити хочеться нормально,  не говорячи вже про шикування! А грошей вічно не вистачає. Де заробляти гроші,  як заробити багато, на яких роботах платять найбільші зарплати і безліч інших питань, які стосуються грошей, кожен із нас задавав собі десятки разів.


Тим,  хто в пошуках швидкого додаткового заробітку, найоптимальніший варіант - робота на дому. Для цього просто потрібен інтернет.

Дистанційну роботу можна знайти на будь-який смак і зайнятість.

Одним з найпопулярніших варіантів заробітку грошей є інтернет-опитування. Така робота не потребує жодних вкладень і дає можливість заробити дійсно непогані гроші. Вам просто потрібно виділити близько 20-30 хвилин свого часу і відповісти на запитання в анкеті. Теми обираєте самі: діти, тварини, здоров'я, подорожі, покупки, їжа і багато іншого.

Заробляти гроші на проходженні платних опитувань, ви зможете не виходячи з дому,  або навпаки - у маршрутці,  по дорозі на прогулянку,  на роботі,  якщо є пару вільних хвилин. Тобто час роботи також обираєте самі.

Ось 3 найпопулярніші сайта для заробітку на опитуваннях:


Власна думка

Заробити на сайті Власна думка можна вже в найближчі 10 хвилин після реєстрації. Заповнивши всього 8 коротких категорій про вашу особистість, ви гарантовано отримуєте 24 грн. Відразу після реєстрації прийде перше опитування. За кожне пройдене завдання нараховується від 5 до 200 грн.

Вивести гроші можна на картку або телефон, набравши мінімум 300 грн. Заробити таку суму можна вже за перший місяць проходження опитувань. Все залежить від вас.
    Сповіщення про нові опитування приходитимуть на електронну почту.


    http://vlasnadumka.com.ua/?ref=vnhu3k46whhk5v4wnyz61m31k8

    Opinion


    Це найпопулярніший сайт для заробіток на опитуваннях. Завдання приходить один-два рази на тиждень, залежно від заповнених даних у Вашій анкеті. За кожне пройдене опитування можна отримати від 5 до 150 балів (10 балів – 1 грн). 

    Вивести кошти можна від 500 балів способом виведення на мобільний рахунок або гаманець GlobalMoney. Зароблене також можете обміняти на призи:
    • сертифікат в магазин, кіно, заправку (Окко, Епіцентр, Сільпо,  Комфі, Ватсонс та інші магазини);
    • побутову техніку або електроніку (від флешки до телевізора чи ноутбука);
    • підписка на журнал;
    • перевести на благодійність.
    Сповіщення про нові опитування приходитимуть на електронну почту.

    Зареєструватись на сайті і заробити перші кошти за посилання: http://opinion.com.ua/user/registration.aspx?r=343419732

    http://opinion.com.ua/user/registration.aspx?r=343419732

    MOBROG

    Опитування на сайті MOBROG дозволяє заробляє гроші у євро. Завдання займає близько 20 хвилин. Тематика різна, залежно від указаної Вами інформації при реєстрації.

    Кошти нараховуються лише в євро. Вивести зароблене можна через PayPal від 5.00 €.

    Сповіщення про нові опитування приходитимуть на електронну почту.
    Перейти на сайт: МОМБРОК
    https://www.mobrog.com/ua/uvijty.html
    Реєстрація відразу на декількох сайтах інтернет опитувань дозволить вам заробляти більше. Але не женіться відразу за двома зайцями. Спочатку попробуйте зареєструватись на одному, заповнити одну-дві анкети, відчути смак і запах заробітку. Якщо це ваше - вперед!

    Бажаю успіхів і легко заробити багато грошей! 

    Коментарі

    Дописати коментар

    Популярні дописи з цього блогу

    Нові цікаві серіали, які варто переглянути. Топ-8

    Как заработать деньги на опросах без вложений